Xbox One päivittyy isosti marraskuussa

13.09.2015 12:00 | Juho Anttila

Microsoftilla on tällä hetkellä hyvä vauhti päällä Xbox One -konsolinsa kanssa. E3-messuilla julkistettiin taaksepäin yhteensopivuus, mikä mahdollistaa alkuvaiheessa yli sadan Xbox 360 -pelin pelaamisen myös Xbox Onella. Tämän lisäksi konsolille on tulossa myös muita mukavia päivityksiä.

Windows 10 -käyttöjärjestelmästä ammentava New Xbox One Experience -päivitys on näillä näkymin tulossa tämän vuoden marraskuussa. Sen lisäksi, että päivitys avaa Xbox 360 -pelit myös suurelle yleisölle, parantaa se myös monilta osin konsolin kieltämättä välillä hieman kyseenalaista käytettävyyttä.

Päivityksillä helpotetaan erityisesti navigointia pelien ja eri sovellusten välillä. Jatkossa tarpeelliset asiat löytyvät pelaajan kotisivulta entistä helpommin. Uusi yhteisöosio helpottaa pelaajien välistä kommunikaatiota ja kohennetun OneGuiden myötä videosovellusten käyttö helpottuu. Myös konsolin latauskauppaa virtaviivaistetaan entisestään.

Xbox Onen Preview -ohjelman jäsenet saavat päivityksiä kokeiltavakseen jo etukäteen. Lopullisen päivityksen tarkkaa päivämäärää ei vielä olla ilmoitettu.

Lähde: Xbox-kotisivu

Lisää aiheesta

Microsoftia tuskin kiinnostaa warettelusi, vaikka huhut toista väittävät

Games With Goldin Xbox 360 -pelit toimivat jatkossa myös Xbox Onella

Windows 10 sisältää paljon uutta pelaajille