UUSIMMAT

Xbox One saa kaamean MMO-kalkkunan

31.07.2014 12:00 | Miikka Lehtonen

Muistatko vielä viime kesänä julkaistun Neverwinterin? Minä muistan. Katkerasti. Betassaan lupaavalta vaikuttanut MMO osoittautui julkaisun yhteydessä täydeksi raakileeksi ja melkoiseksi paskeeksi. Nyt vahinko pistetään kiertämään.

MMO-pelien konsolimaihinnousu jatkuu. Perfect World on ilmoittanut, että Neverwinter julkaistaan vuonna 2015 Xbox Onelle. Peli tulee PC-version tavoin käyttämään free to play -rahoitusmallia, eli sen ostaminen tai pelaaminen ei sinänsä maksa mitään. Jos kuitenkin haluaa lähes mitä tahansa mukavaa, elämää helpottavaa tai grindiä tasoittavaa, saa pulittaa oikeaa valuuttaa. Ja koska kyse on Xbox-pelistä, sen pelaaminen tulee vaatimaan Xbox Live Gold -tilin.

”Konsolit ovat täydellinen alusta toimintapainoitteisille MMO-peleille, kuten Neverwinterille, ja olemme innoissamme voidessamme olla yksi ensimmäisistä julkaisijoista, jotka tuovat F2P-pelejä seuraavan sukupolven alustoille. Neverwinterin julkaisu Xbox Onelle on elintärkeä saavutus Perfect Worldille. Se on ensimmäinen askel peliemme tuomisesta muillekin alustoille kuin PC:lle”, intoili Perfect Worldin toimitusjohtaja Alan Chen. Toivottavasti joku muukin on sitten kesällä 2015 pelistä innoissaan.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Dungeons & Dragons: Neverwinter (PC)

Muropaketin uusimmat