UUSIMMAT

Xbox Onen julkaisupelilista on 23 pelin mittainen

21.08.2013 10:00 | Juho Anttila

Parhaillaan käynnissä olevat Gamescom-messut ovat ehkä syksyn odotetuin pelitapahtuma. Kuvainnollinen tanner tärisee, kun isot tekijät toisensa jälkeen kertovat, mitä kaikkea joulumarkkinoilla tapahtuu. Yksi näistä vähän isommista jutuista on Microsoftin Xbox One -konsolin julkaisupelilista.

Pelattavaa ei tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa, sillä konsolille löytyy jo julkaisupäivänä 23 uutta peliä. Listan sisältö sen sijaan ei ole ihan kauhean yllättävä. Julkaisupäivänä konsolille on saatavilla niin kourallinen yksinoikeuspelejä kuin käytännössä kaikki syksyn tärkeät isot monialustajulkaisut.

Yksinoikeustarjonnan kova kolmikko lienee Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome ja Forza Motorsport 5. Näiden lisäksi Microsoft tiputtelee myös Crimson Dragonin ja Kinect-mätkintä Fighter Withinin kaltaisia ainakin allekirjoittanutta vähemmän hypettäviä nimiä.

Monialustapuolella tykitetään urheilupelejä. Luvassa on FIFA 14, Madden NFL 25, NBA LIVE 14 ja haastaja NBA 2K14. Räiskintäpuolella asemasotaan käyvät Battlefield 4 ja Call of Duty: Ghosts, eikä unohtaa sovi myöskään Assassin’s Creed IV: Black Flag -seikkailua tai perin odotettua Watch Dogsia.

Lopputarjonta koostuukin sitten sekalaisesta kokoelmasta tanssipelejä, pikkupelejä ja lastenpelejä. Ei mitään maata järisyttävää, mutta eiköhän näillä ainakin alkuun pääse. Tätä lukiessanne Sony on jo pitänyt oman PlayStation 4 -lehdistötilaisuutensa, joten keskustelu siitä, kenen pelivalikoima on kaunehin, voi alkaa.

Lähde: Xbox-kotisivu

Lisää aiheesta

Huhupartio: jokaisen Xbox Onen mukana tulee ”merkittävä” ilmaispeli (päivitetty)

Xbox One taitaa lämmönhallinnan salat

Xbox One siirtyi Suomessa vuoteen 2014