Xcom-kehittäjän luoma Phoenix Point myöhästyy ensi syksyyn

06.02.2019 16:51 Muropaketin toimitus

Avaruuden mörköjä vastaan puolustamiseen keskittyvä strategiapeli Phoenix Point myöhästyy ensi kesälle suunnitellusta julkaisusta.

Xcom-henkinen strategiapeli Phoenix Point näyttäytyy trailereilla ja pelivideoilla vähintääkin mielenkiintoisena. Sen luovana johtajana toimii Julian Gollop, jolla on viljalti kokemusta sellaisista peleistä, joissa kiukkuiset avaruusoliot haluavat vallata sinisen planeetan. Gollop tunnetaan Laser Squadista ja Xcom-peleistä.

Phoenix Pointin piti alkujaan ilmestyä kesäkuussa, mutta suunnitelmat ovat muuttuneet: pelin luvataan tulevan saataville ensi syyskuussa. Peli kun vaatii lisää testaamista ja hiomista, tietää Pcgamer.

Gollop kertoo videoviestissä olevansa pahoillaan huonoista uutisista, eikä ratkaisu ollut kehitystiimille helppo.

Phoenix Point keräsi joukkorahoitusta Fig-palvelussa, ja sitä tukeneille on luvassa uusi versio pelistä, joka tulee saataville maaliskuun aikana. Uudessa versiossa tulee Gollopin mukaan olemaan rutkasti uutta sisältöä.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Phoenix Pointin piti ilmestyä jo viime vuonna, mutta peli on sittemmin kasvanut huomattavasti.

Muropaketin uusimmat