Uusimmat

Xenonauts on uusi tulkinta X-COM/UFO-strategiapeleistä

14.10.2011 13:20 Jukka O. Kauppinen

MicroProsen muinaiset UFO/X-COM-strategiapelit jaksavat viehättää pelaajia aina vain. Ja syystäkin. Olivathan ne niin järjettömän hyviä teoksia. Niistä kannattaa myös ammentaa inspiraatiota uusiinkin peleihin, kuten tässä tapauksessa Xenonautsiin.

Xenonauts on tekijöiden mukaan yhden pelaajan strategiapeli, joka ammentaa väkevästi nimenomaan UFO/X-COMeista mutta ei ole kuitenkaan suora remake.

”Vaikka pelin ydinmekaniikat ovat samanlaiset, on myös muutoksia niin paljon että kutsumme peliä mieluummin uudeksi tulkinnaksi kuin remakeksi”, tekijät kertovat.

Peliin voi tutustua kattavasti sen kotisivujen kautta. Julkaisupäivämäärästä ei ole vielä täsmällistä tietoa, etenkään kun Paypal päätti jumitella ennakkotilausten tilitysten kanssa.

Lisätietoja: http://xenonauts.com/

Lisää aiheesta

UFO: Extraterrestrials (PC)

UFO-sarjan nimeä hyödyntäneet viime vuosien pelit, kuten Aftermath ja Aftershock, ovat kuitenkin olleet vain kaukaista sukua kuululle alkuperäiselle pelisarjalle. Samankaltainen nimi, hyvin erilainen sisältö. UFO: Extraterrestrials on sen sijaan eri maata. Tekijät eivät ole tässäkään alkuperäiset, mutta meininki on sitä itteään.

Lue myös

Warhammer 40K: Space Marine Chainsword -kilpailun mestarilliset teokset

id Software jumahti 90-luvulle: arvostelussa RAGE

Forza Motorsport 4 -haastattelussa kerrotaan autopelin kehittämisen ja mallintamisen saloja

Onko tässä maailman kallein parkkipaikka?