UUSIMMAT

Yakuza 4 saa demon

05.02.2011 16:30 | Jouni Mäki-Panula

Sega julkaisee tuloillaan olevasta Yakuza 4 -gangsteripelistä ilmaisen kokeiluversio tässä kuussa. Yakuza 4:n demo ilmaantuu maksulliseen PlayStation Plus -palveluun 16. helmikuuta.

Viikkoa myöhemmin 23. helmikuuta mukaan pääsevät myös ilmaisen PlayStation Networkin käyttäjät. Demossa on kokeiltavana varsinaisen pelin kaikki neljä pelattavaa hahmoa.

Yakuza 4 julkaistaan yksinomaan PlayStation 3:lle 18. maaliskuuta Euroopassa päivälleen vuosi sen jälkeen, kun peli ilmestyi Japanissa.

Lähde: Yakuza 4 demo announced.

Lisää aiheesta

Yakuza (PS2) 

Levyltä paljastuu Grand Theft Japanin sijaan vauhdikkaalla juonella varustettu mätkintäpeli, jossa häpäisty yakuzan sotilas yrittää hankkia kunniansa ja elämänsä takaisin. En ole pettynyt, päinvastoin.

Yakuza 2 (PS2)

Vaikka peli julkaistaan kaksi vuotta myöhemmin, itse tarina sijoittuu vain vuoden päähän Yakuzan tapahtumista. Edellisosan sankari Kiryu Kazuma on jättänyt mafia-elämän taakseen ja hän on adoptoinut aikaisempien tapahtumien keskipisteessä olleen Haruka-tytön. Kiryun entinen Tojo-klaani on heikentynyt edellisvuoden kriisin takia, mitä korealainen mafia yrittää käyttää hyödyksi päästäkseen parempaan asemaan Yakuzan hallitsemilla alueilla Japanissa.

Yakuza 3 (PS3)

Joskus on lähes varma, ettei tiettyjä pelejä julkaista Japanin ulkopuolella. Yksi näistä peleistä oli Yakuza 3. Molemmat aiemmat Yakuza-pelit floppasivat länsimaissa täysin ja menneisyyteen sijoittuva sivutarina Yakuza Kenzan! jätettiin jo julkaisematta. Ne harvat länsimaiset Yakuza-fanit olivat kuitenkin niin äänekkäitä, että Sega päätti kuin päättikin julkaista Yakuza 3:n.

Muropaketin uusimmat