UUSIMMAT

Ydinsotasimulaattori First Strike: sienipilviä ja leimahduksia

16.02.2014 20:30 Jukka O. Kauppinen

Sveitsiläinen Blindflug Studios viimeistelee parhaillaan peliä, jonka teemat ovat lähellä meikäläisen sydäntä. First Strike –pelissä näet ytimet halkeavat niin kauniisti ja maailmanlopun perusteellisesti, että voi hallelujaa. Sienipilviä, sienipilviä!

Mobiililaitteille saapuva rts-strategia tarjoaa kymmenen minuutin mittaisia pikaisia yhteenottoja, joissa pelaaja johtaa yhtä maailman 11:sta ydinasevaltiosta. Lopullinen tavoite on nujertaa mahdollisimman monta vastustajaa tieteellisen tutkimuksen, puolustusjärjestelmien sekä tehokkaan ydinjytypommien pudottelun yhdistelmällä.

Viihteellisen sodinnan lomassa peli haluaa myös valistaa pelaajakansaa ydinsodan vaaroista ja muistuttaa siitä, että ydinaseiden possahtelun alettua paluuta rauhaan ei enää välttämättä ole. Peli tarjoaa myös paljon kokeiltavaa ja vaihtoehtoisia reittejä voittamiseen.

 

First Strikestä puhuttaessa täytyy ehdottomasti muistuttaa myös brittiläisen Introversionin Defcon-strategiasta, joka tarjoaa pelaajille sekä yksin- että moninpeliydinsotaviihdettä todella, todella laadukkaassa paketissa.

Lue lisää First Strikestä: Gamasutra, Nuclear war game First Strike a dose of fun (and bleakness)

Lisätietoja: http://www.firststrike.mobi/

Lisää aiheesta

Kaikki kuolee! 

Tee voittamaton WOPR, tuhoa maailma 

Ydinsotaa taskukoossa – Defcon DS:lle 

Muropaketin uusimmat