UUSIMMAT

Yhdysvaltojen Montanan osavaltio havittelee turisteja Far Cry 5:n avulla

28.01.2019 11:20 | Muropaketin toimitus

Far Cry 5 sijoittuu Yhdysvaltojen Montanan osavaltiossa sijaitsevaan kuvitteelliseen Hope Countyyn. Vaikka Hope County on kuvitteellinen, ovat Far Cry 5:n maisemat silti melko lähellä todellista Montanaa.

Nyt Montanan osavaltio onkin yhdistänyt voimansa Ubisoftin kanssa kehittääkseen turismiaan. Visit Hope County -sivuilla todetaan että kuten Far Cry 5:ssä nähdään, on lounainen Montana varsin jylhää ja luonnonkaunista seutua:

”Hope Conty saattaa olla kuvitteellinen, mutta Far Cry 5:n inspiraationa toimineet vuoret, joet ja eläimet ovat varsin todellisia ja osa lounaista Montanaa. Sukella sisään Far Cry 5:n maisemiin ja löydä oma seikkailusi ”viimeisestä parhaasta paikasta. Avoimet polut ja taivaat odottavat sinua. Tervetuloa Hope Countyyn!”

Far Cry 5:n kehitysprosessin aikana Ubisoft vieraili useissa paikoissa, joihin peli olisi voinut sijoittua. Sivuston mukaan Montana osoittautui kuitenkin ensisilmäyksellä niistä parhaaksi.

Myös 15. päivä helmikuuta PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle ilmestyvä Far Cry New Dawn sijoittuu Hope Contyn post-apokalyptiseen versioon.

Muropaketin uusimmat