Yhteistyöpeli It Takes Twon kehitysprosessi on saatu päätökseen

17.02.2021 21:55 | Muropaketin toimitus

It Takes Two kertoo nukeiksi muuttuneesta pariskunnasta, joka joutuu tekemään yhteistyötä palatakseen takaisin ihmisiksi. Pelin kehitys on nyt saatu finaaliin.

Kuten kerroimme aiemmin, It Takes Two on ainoastaan kaksinpelinä toimiva co-op -seikkailu, joka painottaa yhteistyötä kahden pelaajan välillä.

It Takes Two kertoo pariskunnasta nimeltä Cody ja May, joiden välillä kaikki ei ole kunnossa. Käy kuitenkin niin, että kaksikko huomaa muuttuneensa taianomaisesti nukeiksi, ja he joutuvat yhtäkkiä kohtaamaan haasteita, jotka pakottavat heidät yhteistyöhön.

Edeltäjänsä A Way Outin tapaan It Takes Two edellyttää aina kaksi pelaajaa, mutta molempien ei tarvitse omistaa peliä. Riittää kun yksi pelaaja on ostanut pelin ja toinen ladannut Friend’s Passin (PC:llä) tai ilmaiskokeilun (konsoleilla). Pelaajien täytyy pelata samalla alustalla, mutta It Takes Twosta pääsee näin nauttimaan kaverin kanssa ilman, että molemmat ostavat peliä.

It Takes Two ilmestyy PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle 26. maaliskuuta 2021. Hazelightin aiemman A Way Outin arvostelun voi lukea alta.

LUE MYÖS: Arvostelu: A Way Out on viihdyttävä vankilapeli, joka lässähtää GTA V -klooniksi vasta lopussa

Muropaketin uusimmat