Yksi MultiVersus-pelin hahmoista osoittautui ylivoimaiseksi, mutta se ei ole Teräsmies eikä Wonder Woman

28.07.2022 11:50 Muropaketin toimitus

MultiVersus on jo saanut ensimmäisen pelihahmoa heikentävän päivityksen, sillä Warnerin klassinen piirroshahmo osoittautui liian tuhoisaksi.

Kevytmielinen kamppailupeli MultiVersus saapui tällä viikolla avoimeen beta-testiin, ja se on jo nyt saavuttanut valtavan suosion pelaajien keskuudessa. Peli tunnetaan monenkirjavasta hahmogalleriasta, ja yksi pelin hauskuuksista piilee juuri siinä, että otteluissa voivat kohdata vaikka Väiski Vemmelsääri ja Wonder Woman tai Teräsmies ja Arya Stark.

Yksi pelihahmoista osoittautui kuitenkin jo viime viikon rajatun beta-testin aikana niin ylivoimaiseksi, että sitä on heti kättelyssä päivitetty heikommaksi. Eikä kyseessä ole mikään supersankari, kuten voisi olettaa.

Kaikista pelin hahmoista yllättäen juuri Tasmanian tuholainen, eli tuttavallisesti Taz, kävi niin voittamattomaksi, että häntä on nyt heikennetty. Kyseessä on Warnerin iäkäs klassikkohahmo, joka nähtiin alun perin piirretyssä jo vuonna 1954. Tutummaksi se tuli esimerkiksi Tiny Toons -sarjasta ja tietysti Space Jam -leffasta.

Asiasta kertovan DualShockersin mukaan Tazia on pelissä heikennetty useammalla tavalla. Pelihahmon tuhoisa tornado-liike ei enää tee yhtä paljon vahinkoa eikä kestä yhtä kauan kuin aiemmin. Ehkäpä tämä tasoittaa puntteja niin, että Teräsmies voi jatkossa voittaa raivokkaan pussiahman.

MultiVersus on saatavilla beta-versiona PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

LUE MYÖS: Ensituntumat MultiVersus matkii Super Smash Brosia, mutta on peli ainakin alussa hauskaa mättöä