Uusimmat

Yksi viime vuosien parhaista peleistä ilmestyy huomenna erikoisversiona – Katso teaser-traileri

12.10.2016 20:30 Tuukka Hämäläinen

metalgearsolid-metalgearsolid5-001

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience ilmestyy Euroopassa huomenna, 13. lokakuuta. Uusi julkaisu kokoaa samaan pakettiin sekä The Phantom Painin että prologina julkaistun Ground Zeroesin.

Metal Gear Solid V on kiistatta yksi viime vuosien ylistetyimmistä peleistä, joka sai hehkuttavia arvioita käytännössä kaikilta suurilta pelimedioilta. Myös Domen kriitikko antoi pelille vahvan suosituksensa.

Metal Gear Solid V oli kuitenkin alunperin jaettu kahteen osaan, joista ensimmäinen, prologina julkaistu Ground Zeroes ilmestyi jo vuonna 2014 ja aiheutti harmitusta lyhyen kestonsa vuoksi. Nyt Konami korjaa tämän oudon julkaisustrategiansa virheet ja julkaisee koko pelin ensimmäistä kertaa samassa boksissa.

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience -kokoelma julkaistaan nimittäin huomenna, ja paketti yhdistää pääpeli The Phantom Painin, Ground Zeroesin, sekä moninpeli Metal Gear Onlinen. Alta näet lyhyen teaser-trailerin The Definitive Experience -julkaisulle.

Metal Gear Solid
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat