Uusimmat

Yksi vuoden odotetuimmista peleistä ilmestyy tänään – arvostelujen perusteella pettymys on edessä

21.10.2022 10:04 Muropaketin toimitus

Syksyn suurimpiin pelijulkaisuihin lukeutuva Gotham Knights on saanut kriitikoilta kylmäävän vastaanoton.

Uusi DC:n supersankaripeli Gotham Knights ilmestyy viimeinkin tänään perjantaina, 21. lokakuuta. Ikävä kyllä, pitkään odotettu peli on saanut kehnon vastaanoton pelimediassa.

Metacriticissä Gotham Knightsin keskiarvo on vain 66-69 alustasta riippuen, ja arviot ovat enimmäkseen kädenlämpöisiä. Monet kriitikot vertaavat Batmanin taistelutoverien omaa peliä suosittuihin Batman: Arkham -peleihin, eikä uutukainen kestä tätä vertailua.

”Lopulta nautin Gotham Knightsista sellaisena kuin se on, eli tavanomaisena supersankaripelinä, joka tarjoaa pelaajille paljon tekemistä”, kirjoitti esimerkiksi Comic Bookin kriitikko. ”Se ei yllä samalle tasolle kuin Batman: Arkham -sarjan pelit parhaimmillaan, mutta se on silti hauska peli.”

”Gotham Knights on sellainen peli, josta haluaisi pitää, mutta joka jatkuvasti antaa syitä olla pitämättä siitä. Warner Bros. Games Montreal on tehnyt erinomaisen tarinan, jossa on huipputason ohjaus välivideoissa ja hauska taistelujärjestelmä, mutta liikaa tarpeettomia ja sekavia mekaniikkoja liimattuna päälle”, tuomitsee puolestaan Push Square.

Jää nähtäväksi, kuinka suuren suosion Gotham Knights saavuttaa pelaajien käsissä. Tällä hetkellä se näyttää kuitenkin yhdeltä vuoden pahimmista pettymyksistä, etenkin suuriin odotuksiin nähden.

Gotham Knights on saatavilla PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle.