Uusimmat

Yksi vuoden odotetuimmista videopeleistä ilmestyy tänään PlayStation 4:lle – ”Mestariteos, joka ylittää kaikki odotukset”

Kuva: © Kojima Productions

08.11.2019 06:00 Muropaketin toimitus

Videopelilegenda Hideo Kojiman tuorein mestariteos Death Stranding saapuu kauppoihin tänään.

Death Stranding julkaistaan aluksi vain PlayStation 4 -konsolilla, mutta PC-pelaajat pääsevät mukaan seikkailuun ensi vuoden puolella.

Muropaketilla oli ilo ja kunnia päästä pelaamaan Death Strandingia jo etukäteen. Kaikkiaa yli 50 pelitunnin jälkeen toimittajamme Tuukka Hämäläinen antoi Death Strandingille täydet viisi tähteä ja melkoiset ylistykset päälle:

”Itselleni Death Stranding nousee viime kädessä muita huipputason pelejä korkeammalle siksi, että siinä on vertauskuvallista syvyyttä, jota suurista ja kehutuistakin peleistä usein puuttuu. Niin kovin monessa hyvässäkin AAA-pelissä keskeiset teemat jäävät usein kovin ohuiksi ja tarina on pelkkiä toisiaan seuraavia tapahtumia.

Tällä pelillä sen sijaan on sanottavaa, eikä se pelkää myöskään olla tulkinnanvarainen ja surrealistinen ilmaisussaan. Kertomuksen keskiössä on todellisia, ajankohtaisia teemoja ekokatastrofeista lähtien, mutta viesti ei ole täysin ilmiselvä, ja pelin teemoja jää pyörittelemään mielessään pitkäksi aikaa.

Death Stranding onkin kuin vastalause ontoille toimintapeleille, merkityksettömälle sisällölle ja maailman pelastamiselle silmittömällä väkivallalla. Samalla se on kuitenkin viihdyttävä, koukuttavakin peli, jossa riittää hiottua, bugitonta ja näyttävää pelattavaa useiksi kymmeniksi tunneiksi.”

Lue koko arvio täältä:

Death Stranding on mestariteos – Hideo Kojiman uusi videopeli ylittää kaikki odotukset