Uusimmat

Yksi vuoden parhaista peleistä ilmestyy tänään – ”Parantaa käytännössä kaikkea edellisestä osasta”

18.10.2022 12:10 Muropaketin toimitus

Tänään ilmestyvä A Plague Tale: Requiem on saanut erinomaisen vastaanoton pelimediassa.

Tänään, 18. lokakuuta ilmestyy seikkailupeli, joka nousee varmasti monelle pelaajalle vuoden parhaaksi peliksi. Kolmen vuoden takaisen A Plague Tale: Innocencen jatko-osa on nimittäin tempaissut valtavan hyvät arviot ja osoittautunut todellakin positiiviseksi yllätykseksi.

A Plague Tale: Requiemin keskiarvo on Metacriticissä 81-85 alustasta riippuen, ja se on saanut lähes yksinomaan kehuvia arvioita.

”A Plague Tale: Requiem on erinomainen jatko-osa, joka korjaa tai parantaa käytännössä kaikkea ensimmäisestä osasta ja kertoo samalla yhden tämän vuoden riipaisevimmista tarinoista”, hehkuttaa esimerkiksi Game Skinny -sivusto.

Muropaketin arviossa A Plague Tale: Requiem sai täydet viisi tähteä, ja kriitikollamme oli käytännössä pelkkää hyvää sanottavaa kokemuksesta. Arviossamme todetaan näin:

”Ensimmäisen osan ystävät palkitaan, sillä Requiem lunastaa nyt kaikki ne lupaukset, joita ensimmäinen osa teki tarinan ja pelimaailman suhteen. Seikkailu on teknisesti edistyneempi, kaikin puolin suurempi ja vielä paljon paremmin kirjoitettu kuin edeltäjänsä.”

LUE KOKO ARVIO: Arvostelu A Plague Tale: Requiem on vuoden parhaita pelejä – ”The Last of Usin tasoinen seikkailu”

A Plague Tale: Requiem ilmestyy tänään PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle, sekä Nintendo Switchille pilvipelattavana versiona.