Uusimmat

Yli 40 vuotta vanha Star Trek -peli elvytettiin – nyt sitä voi pelata ilmaiseksi selaimessa

23.02.2023 19:05 Muropaketin toimitus

Star Trek -faneille on luvassa uutta ja vanhaa pelattavaa tänä keväänä.

Star Trek -fani on yhdistänyt yli 40 vuotta vanhan tekstipohjaisen Super Star Trek -strategiapelin Star Trek: 25th Anniversary -seikkailuun, jonka Interplay Entertainment julkaisi vuonna 1992.

“Lopputulos on Super Star Trek, jota pelataan Enterprisen komentosillalla. Pelaat strategiapeliä Enterprisen näytöllä, mutta annat komentoja olemalla vuorovaikutuksessa sulun, Chekovin, Spockin, Scottin ja Uhuran kanssa. Pelissä on nostalgian tuntua, sillä lisäsin siihen alkuperäisen pelin puheääniä”, pelin kehittänyt Emanuele Bolognesi on kirjoittanut.

Pelin tavoitteena on löytää Klingonien laivasto ja tuhota se, ennen kuin aika loppuu. Trekkipelin kimppuun pääsee täältä.

Huhtikuussa saataville tuleva Star Trek: Resurgence on kerrontaan panostava seikkailupeli, jossa on roolipelin piirteitä. Sitä kehittää Dramatic Labs, joka koostuu Telltale Games -studion veteraaneista. Studion mukaan Resurgence sisältää Telltale-pelien ainutlaatuisia ominaisuuksia, mutta siinä on lisäksi Dramatic Labsin tuomia uudistuksia.

LUE MYÖS: Odotettu Star Trek -peli myöhästyy ensi vuoteen