Ylistetty Warhammer-nettiräiskintä ei ole kohta pelkästään master racen herkkua

27.09.2016 20:45 Jukka O. Kauppinen

Viime vuoden lopussa ilmestyi yksi vuoden parhaista nettiräiskinnöistä, vaikka kaikki eivät sitä huomanneetkaan. Warhammer-brändättyä peliä kun ei heti ajattele co-op-henkisenä nettisotana.

Vaan niinhän siinä kävi, että Warhammer – The End Times: Vermintide oli ihan älyttömän hyvä peli. PC:llä. Ja ihan kohta se on myös myös konsolinistien ulottuvilla!

Fatshark ja THQ Nordic näet tuovat hyvän warhammerismin PS4- ja Xbox One -konsoleille 4.10.2016.

Peli saapuu sekä konsolien nettikauppoihin että kauppojen hyllyille.

Lainaus PC-version arvostelusta:

Kaikkien säntäillessä kohti suojaa varjoista hyppää esiin hohtavin vihrein veitsin aseistautunut salamurhaajarotta, joka ryhtyy muuttamaan selkänsä kääntänyttä haltiasamoojaa neulatyynyksi. Tämä tarina taitaa päättyä sankareidemme kuolemaan, mutta kyseessä ei ole ensimmäinen, eikä myöskään viimeinen kerta kun niin käy. Tervetuloa Warhammer – The End Times: Vermintideen.

Vermintide sijoittuu suosittuun Warhammerin fantasiamaailmaan, jossa ajat ovat tavallistakin huonommat. Vuosikausia sivistynyttä maailmaa uhannut kaaoksen invaasio on alkanut ja lopun ajat ovat käsillä. Kaikkien huomion ollessa apokalyptisessä sodassa maan alla piileskelevät Skaven-rottamiehet toteuttavat ikiaikaisen suunnitelmansa ja aloittavat avoimen sodan ihmiskuntaa vastaan. Übersreikin kaupunki luhistuu hetkessä, kun viemäreistä ja kellareista virtaa esiin loputon rottamiesten aalto.

Tähän mukavaan tilanteeseen saapuu kourallinen sankareita, kukin omien motivaatioidensa ja tavoitteidensa kanssa. Übersreik voidaan vielä pelastaa, mutta se vaatii sekalaiselta sakilta tiivistä yhteistyötä. Edessä kun on 13 tehtävää, joista selvitään hengissä vain, jos kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Lue koko arvostelu: Warhammer – The End Times: Vermintide (PC, PS4, Xbox One)

Kuvia pelin konsoliversioista.

Lisätietoja: http://www.vermintide.com/console/

Warhammer
Kaikki jutut aiheesta