UUSIMMAT

Yllättävä paljastus: PlayStation VR toimii rajallisesti myös Xbox Onella

27.11.2016 17:00 | Muropaketin toimitus

PlayStation VR

PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslasien kerrotaan toimivan rajallisesti myös Xbox Onella. Lasien läpi välittyy kuitenkin vain staattinen ruutu, johon pään liikkeet eivät vaikuta.

Pelaajat ovat havainneet PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslasien toimivan myös Xbox Onella, raportoi Polygon. Aiemmin tänä syksynä ilmestyneiden VR-lasien kaikki ominiasuudet eivät luonnollisesti toimi Microsoftin konsolilla, ja myös pelien visuaalinen taso kärsii hieman. Pelikuvan lasit pystyvät kuitenkin välittämään.

PS VR:n kokeileminen Xbox Onella on erittäin helppoa: Polygonin mukaan PlayStation 4:lle tarkoitettu HDMI-kaapeli tulee vain kytkeä Xbox Oneen ja kuulokkeet Xbox-ohjaimeen.

Xboxilla käytettäessä PS VR ei kuitenkaan tue head-trackingia, eli pään kääntäminen ei vaikuta pelaamiseen. Lisäksi yhdistelmä ei tietenkään tue 360 asteen äänentoistoa, joka on tarjolla PlayStation 4:llä.

Polygonin mukaan ainakin yksi pelaaja kertoo saaneensa pleikkarin VR-lasit toimimaan samaan tapaan myös Wii U:lla. PC-tietokone ei kuitenkaan tunnista PS VR:ää minkäänlaiseksi lisälaitteeksi.

PlayStation VR
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat