Yllätyspaluun tekevä PlayStation-peli sai uuden trailerin – tällainen se on nyt

15.06.2022 15:35 Muropaketin toimitus

The Tomorrow Children näkee uudelleen päivänvalon PS4:llä ja PS5:llä, entistä ehompana ja ilman mikromaksuja.

Viime vuoden yllättävimpiä uutisia oli, että Q-Gamesin kehittämä, vuonna 2017 lakkautettu verkkopeli The Tomorrow Children tekee paluun vuosien jälkeen. Kehittäjät hankkivat pelinsä oikeudet takaisin itselleen ja julkaisevat pelin uudelleen, parannuksilla ja keskeisillä muutoksilla.

Yhteistyötä painottava The Tomorrow Children julkaistaan paitsi vaikuttavamman näköisenä, myös kokonaan ilman mikromaksuja. Aiemmin ilmaispelinä julkaistu peli muuttuu siis täysmittaiseksi peliksi, jonka kaikki sisältö on tarjolla kertaostolla. Q-Games myös kertoo uusitun pelin olevan pysyvästi pelattavissa, eikä se enää ole riippuvainen keskusserveristä.

Pelin hämyinen kuvaus kertoo, miten erikoisesta ideasta on kysymys:

”The Tomorrow Children sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, kun yritys yhdistää ihmiskunnan mielet on epäonnistunut. Sivilisaation paluu on nyt kiinni Projection-klooneista; uusista elämänmuodoista, jotka voivat matkata syvälle Tyhjiöön ja etsiä selviytyneitä ihmisiä. Vain heidän määrätietoisuutensa ja yhteistyönsä voi pelastaa ihmiskunnan.”

Nyt uudelleen nimetty The Tomorrow Children: Phoenix Edition on saanut uuden trailerin, joka paljastaa miltä omaperäinen peli näyttää uusittuna. Pelin kerrotaan ilmestyvän vielä tänä vuonna PS4:lle ja PS5:lle, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole paljastettu.