Ysärin upeimmat avaruuspelit Star Control 1 & 2 ovat nyt Steamissa

22.10.2017 22:06 | Muropaketin toimitus

Star Control 1 & 2 ovat nyt myynnissä Steamissa.

Menneiden vuosikymmenien hienoimmat avaruusstrategiapelit ovat nyt saatavilla Steamista. Star Control 1 & 2 ovat olleet myynnissä GOG.comissa jo hyvän aikaa, mutta nyt ne ovat myös Steamissa yhdessä Star Control: The Ur-Quan Masters -nimisessä paketissa. Vaikka kumpiakin pelejä pidetään yleisesti ottaen erinomaisina, arvostetaan Star Control 2:hta erityisesti sen ensiluokkaisen käsikirjoituksen, roolipelielementtien ja reaaliaikaisen avaruustaistelun vuoksi.

Pelit ovat saamassa pian jatkoa, sillä Stardock on luomassa Star Control: Origins -peliä. Tai pikemminkin etkoa, sillä kyseinen peli toimii esinäytöksenä alkuperäisille peleille. Star Control: Originsin avoimen betan on luvattu alkavan piakkoin.

Star Controlit ovat niin suosittuja, että sen fanit ovat tehneet alkuperäisestä Star Control kahdesta HD-version.

”Jos haluat nähdä miltä alkuperäinen vuoden 1992 peli näyttää, hanki peli Steamista. Jos haluat pelin modernin version, lataa sen HD-versio”, on Stardock kommentoinut modernia versiota.

HD-version nimi on Ur-Quan Masters HD, ja sen voi ladata täältä ilmaiseksi. Se on aivan kokonaan uudistettu versio pelistä: taide, dialogi sekä välivideot on tehty kokonaan uusiksi. Lisäksi pelin voi tarvittaessa vaihtaa näyttämään alkuperäiseltä.