Zoids-robottidinosaurukset jyräävät

15.05.2008 10:10 | Kalle Lahtinen

Mekaanisia sotadinosauruksia, aseita, tulta ja väkivaltaa roolipelielementeillä höystettynä – siinäpä eväät Xbox 360.lle julkaistavalle Zoids Assault -pelille. Zoids Assaultissa pelaajien tehtävänä on komentaa jättimäisiä eliittisotakoneita sarjassa haastavia militaaristehtäviä.

Guylos-imperiumin ja Helic-tasavallan välinen sota on täydessä vauhdissa. Kahden suurvallan sota ei säästä ketään tai mitään ja kaksi pientä osapuolta joutuvat mukaan taistelun tuoksinaan.

Marollin ja Jamilin välinen vihanpito saa uudet mittasuhteet rauhanneuvotteluiden pettäessä. Mysteerinen sotilastukikohdan tuho on selvitettävä erikoisjoukkojen toimesta.

Mekaaniset zoidit ovat täysin pelaajien muokattavissa  aina aseistusta ja elektronista järjestelmää myöten. Taistelukentillä selviytyminen vaatii sotakoneiden muodostelmien ja maaston hyödyntämistä.

Zoids Assault julkaistaan loppukesästä.

Pitkän linjan pelaajat kenties muistavat Commodore 64:ltä Zoids-pelin, joka on yhä verrattain legendaarisessa maineessa erityisesti Rob Hubbardin upean musiikin ansiosta.

Lisätietoja: Zoids Assault

Lue lisää eDomesta

Advance Wars: Dark Conflict (DS)

Age of Conan: Hyborian Adventures -ennakko (PC)

Alone in the Dark – piinapenkissä tuottajaneito Nour Pollon

Battlefield: Bad Company osa 4: peliäänet haastavat leffaäänet

Sacred2 Fallen Angel osa 2 – mukana myös moninpelattava yksinpeli

STALKER-fanit tempaisivat tavallista miehekkäämpää cosplayta

Vilkaisu Digital Illusions -studion sisuksiin