UUSIMMAT

Zombeja, Team Fortressia ja tower defenceä — tässä on Epicin uusi pelisarja!

12.12.2011 15:00 | Miikka Lehtonen

VGA-jätesäkin purkuoperaatiomme sen kuin jatkuu. Nyt esittelyssä on Epic Gamesin Fortnite, joka ei kuulosta paperilla kovinkaan ihmeelliseltä. Zombeja? Tower defenceä? Nähty, nähty, nähty! Mutta hetkinen… persoonallinen taidetyyli? Ei jääkaapin kokoisia avaruusmariineja? Tämähän näyttääkin kiinnostavalta!

Epic Gamesin Fortniten tuore traileri todistaa, että koiraa ei ole aina karvoihin katsominen, sillä pelin perusidea on todellakin aika jäätävän väsynyt. Mutta samalla tavallahan sitä toki pystyy tiivistämään minkä tahansa pelin ja saamaan sen kuulostamaan väsyneeltä. Kaikki on kiinni toteutuksesta. Ja se näkyy olevan Fortnitessä aika veikeää tasoa.

Team Fortress 2 -vaikutteet taidetyylissä ovat aika ilmeisiä ja traileri lupailee myös muita hauskoja ominaisuuksia, kuten mahdollisuutta rakennella itse vähän luovempia puolustuslinnoitteita romuraudasta. Miten se sitten käytännössä toimii, sitä ei toki minuutin filmipätkän perusteella pysty sanomaan. Mutta tämän pystyy: trailerin katsottuani odotan varovaisesti lisätietoja pelistä.

 

Fortnite, sitten joskus. En lähde edes arvailemaan, koska.

Lue myös

Assassin’s Creed Revelations – haastattelussa pelin suunnittelija ja käsikirjoittaja

Mass Effect 3 – scifijättiläisen tekijät haastattelussa

Replay Expo oli täynnä historian havinaa

Resident Evil: Operation Raccoon City – zombieräiskinnän uudet tuulet

SteelSeries Merc Stealth – FPS-pelaajien häivenäppis