Uusimmat

Zumbaa myös Pleikkarilla

04.05.2011 13:50 Jukka O. Kauppinen

Zumban rytmit ovat jyränneet myös Suomen hittipelit-listoilla, samaan malliin kuin maailmallakin. Xbox 360:n hittizumbailun jatkeeksi myös PlayStation 3 saa kohta oman zumbailupelinsä, nimittäin Zumba Fitnessin.

6. toukokuuta ilmestyvä Zumba Fitness..

.. Yhdistää rytmikkään latinomusiikin ja kuumat tanssiliikkeet toisiinsa, ja tarjoilee kokonaisuuden hauskana pelipakettina PlayStation Move -liikeohjausta hyödyntäen! Seuraa zumbaohjaajan ohjeita läpi hauskan liikevalikoiman ja huomaat pian treenaavasi hauskanpidon ohella.

Zumba Fitness ja PlayStation Move tarjoavatkin oivan tavan kiihdyttää kesäkuntoon pääsemistä ja ovat myös loistava äitienpäivä- tai valmistujaislahja kenelle tahansa tanssimista tai kuntoilua rakastavalle!

Zumba Fitness tarjoaa opittavaksi peräti yhdeksän eri tanssityyliä: Reggaeton, Merengue, Salsa, Cumbia, Hip-Hop, Mambo, Rumba, Flamenco ja Calypso. Move-liikeohjauksen tarkkuus takaa että tunnet jokaisen suoritetun liikkeen ja pääset todella mukaan rytmiin. Mukana on myös yli 30 erilaista zumba-tanssikuviota, jotka pitävät menon monipuolisena ja mielekkäänä ohjaajan tarjotessa energistä liikuntaa lukemattomiksi tunneiksi!

Mikäli haluat irrotella porukalla, voit pelata kaverisi kanssa, ja myös nelinpeli onnistuu pareja vuorotellen.

Zumba Fitness vaatii PlayStation Move -ohjaimen.

Lue myös

”He pääsivät kaikkialle”, hakkeri arvioi Sony-hyökkäyksestä

Dreamcast Collection (Xbox 360)

Driver: San Fransisco on outo mutta hauskalta kuulostava ajopeli

Fight Night Champion (PS3, Xbox 360)