UUSIMMAT

People Can Fly haluaisi tehdä jatkoa Bulletstormille

05.07.2019 13:21 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2011 ilmestynyt Bulletstorm oli sangen onnistunut räiskintä ja sen alkuperäiset kehittäjät haluaisivat tehdä sille jatkoa.

Kuten vuosien takaisessa arvostelussa kerroimme, heitti Bulletstorm aivot narikkaan oikein huolella ja se tarjosi yhden historian älyttömimmistä räiskintäpelielämyksistä. Ja vieläpä varsin hyvällä tavalla.

Elokuussa Bulletstorm ilmestyy viimein myös Nintendo Switchille. Pelin kehittäneen People Can Flyn toimitusjohtaja Sebastian Wojciechowskin mukaan sarja on rakas myös studiolle, joka haluaisi antaa omistamalleen IP:lle uuden elämän. Aivan heti Bulletstorm 2:ta ei nähdä, sillä People Can Flylla on kädet täynnä töitä Outridersin kanssa, mutta studio haluaisi palata Bulletstormien pariin myöhemmässä vaiheessa, kertoo Eurogamer. 

”Jos päättäisimme tehdä Bulletstorm 2:n, meidän pitäisi varmistua ensin että pelistä kiinnostunut yleisö olisi suurempi kuin alkuperäisen Bulletstormin tapauksessa”, Wojciechowski toteaa.

People Can Flyn tällä hetkellä kehittämä Outriders ilmestyy näillä näkymin ensi vuoden kolmannella neljänneksellä. Kyseessä on yksi pelin julkaisijana toimivan Square Enixin tärkeimmistä ensi vuodelle sijoittuvista julkaisuista Marvel’s Avengersin ja Final Fantasy VII:n remaken ohella.