Battle royale puree yhä pelaajiin! Fall Guysia on myyty Steamissa aivan hillitön määrä

11.08.2020 13:17 | Muropaketin toimitus

Mediatonicin battle royale -hitti Fall Guys: Ultimate Knockdown jatkaa vakuuttavaa kulkuaan ylittämällä Steamissa jo 2 miljoonan myydyn kappaleen rajan.

Viikko sitten julkaistulle indie-pelille luku on huikea, mikä ei ole jäänyt suositun battle royalen ainoaksi saavutukseksi ensimmäisen viikon aikana. Viikonloppuna peli ohitti Steamin suosituimpien pelien listalla muun muassa kestosuosikki Grand Theft Auto 5:n yli 100 000 samanaikaisella pelaajalla, mutta suosion vanavedessä peli on kärsinyt myös useista serveriongelmista.

Varsinainen pelaajamäärä on kahta miljoonaa todennäköisesti huomattavasti suurempi, sillä lukuun eivät sisälly peliä PlayStation 4:llä pelaavat, joille peli on parhaillaan ilmainen PlayStation Plus -tilauksella.

Myyntimäärien lisäksi julkaisija Devolver Digital paljasti hieman statistiikkaa ensimmäisen peliviikon saavutuksista. Näihin lukeutuvat yli 60 miljoonaa kaatunutta hillokarkkia, 1,5 miljoonaa napattua kruunua sekä huikeat 23 miljoonaa katsottua tuntia Twitchissä.

”Olemme otettuja ja nöyriä Fall Guysin vastaanoton edessä. Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikille pelaajillemme heidän tuestaan, ja meillä on isoja suunnitelmia pelille tulevaisuudessa. Olemme innoissamme sen saamasta vastaanotosta ja emme oikein usko, kuinka suosittuja hillokaramelleistamme on noussut!” studion pomo Paul Croft hehkuttaa menestystä.