Perjantaina ilmestyvä We Happy Few saa julkaisun jälkeen ilmaisen lisämoodin sekä Season Passin verran laajennuksia

06.08.2018 19:23 | Muropaketin toimitus

Odotettu seikkailu- ja selviytymispeli We Happy Few saa myös tuhdisti lisäsisältöä julkaisun jälkeen.

Vuoden omaperäisimpiin pelijulkaisuihin lukeutuva We Happy Few ilmestyy jo tulevana perjantaina, 10. elokuuta. Nyt myös pelin julkaisun jälkeisestä lisäsisällöstä on saatu tarkempia tietoja.

Compulsion Games -studion mukaan peli tulee ensinnäkin saamaan ilmaisen Sandbox-moodin, joka päästää pelaajat muokkaamaan pelimaailma vapaasti. Maailmasta voi tehdä omien halujensa mukaan esimerkiksi suuremman tai pienemmän, ja se päästää jopa pelaamaan pelin pahiksilla, jotka tunnetaan nimellä Wellies.

Ilmaispäivityksen lisäksi We Happy Few saa Season Passin, eli kausikortin, joka tarjoaa kaikkiaan kolme laajennusta. Nämä ovat nimeltään Roger & James in: They Came From Below!, Lightbearer ja We All Fall Down. Tarkempia tietoja laajennuksista ei vielä ole tarjolla, mutta pelistudion lyhyiden kuvausten perusteella kaikki kolme vaikuttavat olevan tarinallisia laajennuksia, joissa on omat päähenkilönsä.

Season Pass on tällä hetkellä saatavilla vain pelin Deluxe-version mukana, mutta studion mukaan kausikortin voi julkaisun jälkeen ostaa myös erikseen. We Happy Few ilmestyy perjantaina PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Alta näet pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat