UUSIMMAT

Perusta oma pelistudio taskusi pohjalle: Suosittu Game Dev Tycoon saadaan vihdoinkin Androidille

23.01.2018 08:00 | Muropaketin toimitus

Game Dev Tycoonissa pelaaja ohjaa oman pelistudionsa toimintaa. Nyt alun perin PC:lle julkaistu simulaattori on saapumassa myös Androidille.

Greenheart Gamesin kehittämässä Game Dev Tycoonissa simuloidaan oman pelistudion pyörittämistä. Mikäli pelaajan päätökset osuvat nappiin, voi 1980-luvulla perustetusta yhden miehen koodipajasta kasvaa parhaimmillaan moderni ja valtava pelitalo.

Game Dev Tycoon julkaistiin alun perin PC:lle vuonna 2013 sekä viime vuoden loppupuolella iOS-laitteille. Nyt myös Android-pelaajat pääsevät kokeilemaan pelistudion pyörittämisttä, sillä Game Dev Tycoon julkaistaan Androidille 31. päivä tammikuuta.

Alkuperäisen julkaisunsa yhteydessä pelistudiosimulaattori keräsi paljon huomiota, sillä se sisälsi hauskan jekun Game Dev Tycoonin laittomasti ladanneille pelaajille. Greenheart Games julkaisi eri piraattipalvelimille hieman muunnellun version Game Dev Tycoonista, jossa piratismi teki pelin läpäisemisestä todella vaikeaa. Nyt hankalampaa ”piraattivaikeusastetta” voi pelata myös virallisena pelimuotona.

Game Dev Tycoonin julkaisua odotellessa kannattaa kokeilla myös vanhaa mobiilipelien klassikkoa, Game Dev Storya.