Pian ilmestyvä Alter Army on tasohyppely, jonka tekivät kaksi 15-vuotiasta kehittäjää

04.11.2017 12:23 | Muropaketin toimitus

Steamissa myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä Alter Army on tehty alusta loppuun vain kahden teini-ikäisen kehittäjän miehityksellä. Pelin demo on kokeiltavissa jo nyt.

Monet yksinkertaisiltakin vaikuttavat pelit vaativat kymmenien kokeneiden pelikehittäjien työpanosta, mutta myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä Alter Army on toista maata. PC Gamer kertoo, että retrohenkisen 2D-tasohyppelyn ovat kehittäneet kokonaisuudessaan kaksi 15-vuotiasta harrastelijaa.

Nopeatempoisen tasohyppelyn takana ovat intialaiset Mridul Pancholi ja Mridul Bansal, jotka aloittivat projektin harrastuspohjalta. Positiivisen palautteen kannustamina kehittäjät alkoivat kehittää projektia tosissaan, ja he saivat pelinsä läpi nyt jo lopetetusta Steam Greenlight -palvelusta.

Alter Armyssa pelaaja astuu kuolevaan universumiin kamppailemaan satoja vihollisia ja boss-vastuksia vastaan taistelussa viimeisistä resursseista. Peli ilmestyy myöhemmin tänä vuonna Steamissa, mutta sen demoa voi kokeilla jo nyt Gamejoltin kautta. Alta näet pelivideon yhdestä pelin boss-vastustajista.