UUSIMMAT

Pian ilmestyvä Dying Light 2 sopii myös pelaajille, jotka pitävät hiiviskelystä

12.01.2022 16:46 | Muropaketin toimitus

Dying Light 2: Stay Human ilmestyy pian. Tuore video kertaa viisi asiaa, jotka pelistä on hyvä tietää.

Techlandin open world -toimintapeli Dying Lightista tuli yksi edellisen sukupolven yllätyshiteistä, mutta sen pian ilmestyvä jatko-osa Dying Light 2: Stay Human tavoittelee selvästi vielä suurempaa suosiota. VG24/7 onkin julkaissut kätevän videon, joka kertoo pelistä viisi tärkeää asiaa niin ummikoille kuin kokeneille Dying Light -pelaajillekin.

Heti videon kärkeen kerrataan, ettei Dying Light 2 ole suora jatko-osa, eikä pelaajien tarvitse pelata aiempaa peliä hypätäkseen postapokalyptisen toiminnan keskelle. Uutukainen tekee myös monia uudistuksia edeltäjästään, ja yksi näistä on hiiviskelyn lisääminen peliin.

Alkuperäisessä Dying Lightissa ei hiippailusta ollut paljon hyötyä, mutta uutukainen sopii entistä paremmin myös stealth-pelien ystäville. Vaikka peli painottaa hurmeista toimintaa, on hiiviskelystä tehty useissa tilanteissa varteenotettava lähestymistapa, jolla voi välttää monta vaarallista kohtaamista.

Videon näet alta.

Dying Light 2: Stay Human ilmestyy 4. helmikuuta PC:lle, Nintendo Switchille, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series -konsoleille.