Pidetty Fallout 76 -pelaaja loukkaantui tulipalossa – pelaajakunta riensi apuun upealla tavalla

06.05.2020 10:53 | Muropaketin toimitus

Fallout 76 -pelaajan epäitsekkäät teot ovat saaneet pelaajakunnan tulemaan hänen tuekseen myös tosimaailmassa.

Fallout-pelien postapokalyptinen joutomaa voi olla julma paikka, mutta Fallout 76 -verkkopelistä löytyy myös avuliaita ja lempeitä pelaajia. Yksi heistä on CJ Martin, oikealta nimeltään Brent Fairchild, joka roolipelaa Fallout 76:tta lääkärinä. Fairchild auttaa roolissaan puolueettomasti kaikkia pelaajia, ja hänen toimintansa ympärille on syntynyt usean pelaajan pyörittämä klinikka.

Fairchildin perhettä kohtasi kuitenkin tragedia viikonloppuna, kun heidän talossaan syttyi tulipalo. Kotaku kertoo, että Fairchild sai vaimonsa ja lapsensa pelastettua talosta, mutta hän itse sai toisen asteen palovammoja eri puolille kehoaan.

LUE MYÖS: Traileri: Fallout 76 saa huomenna päivityksen, jota on toivottu julkaisupäivästä asti

Fairchildin hyvät teot pelimaailmassa eivät ole kuitenkaan jääneet huomaamatta, ja nyt Fallout 76:n pelaajakunta on rientänyt pidetyn roolipelaajan apuun upealla tavalla. Fallout-podcastaaja Kenneth Vigue perusti Fairchildin avuksi Go Fund Me -keräyksen, joka on uutisen kirjoitushetkellä kerännyt kokoon jo lähes 9 000 dollaria tukea pelaajakunnalta. Vigue myös hehkuttaa Fairchildia merkittävänä pelaajana.

”Hän merkitsee meille monille paljon, koska hän oli pelin ensimmäinen todellinen roolipelaaja, joka inspiroi monia meistä pelaamaan omalla tavallamme”, Vigue kehuu.

Vigue on myös pitänyt yhteyttä Fairchildiin, joka on jo päässyt sairaalasta. Pidetty roolipelaaja kertoo olevansa kiitollinen pelaajakunnan tuesta, ja hän on myös ilmeisen innokas palaamaan pelin pariin.

”Voi yhä painaa X:ää, joten tämä ei estä minua tekemästä simpakeja teille”, pelaajan kerrotaan kommentoineen.