Piileekö Far Cry 5:n maailmassa suuri salaisuus? – Pelaajat ovat löytäneet outoja radiolähetyksiä

12.04.2018 14:12 | Muropaketin toimitus

Far Cry 5:n pelimaailmasta löytyy epäselviä radioviestejä, joiden mysteeriä pelaajat yrittävät kuumeisesti ratkaista.

Pari viikkoa sitten ilmestyneen Far Cry 5:n pelimaailma on valtava, ja siellä riittää runsaasti tutkittavaa. Kotaku kertookin pelaajien tehneen juuri yllättävän löydön: joissakin pelimaailman pisteissä voi kuulla auton radiosta kohisevia radiolähetyksiä, jotka kuuluvat vain rajatulla alueella.

Oudot lähetykset toistuvat tietyissä paikoissa, mutta eivät kaikilla pelaajilla ja kaikissa olosuhteissa. Alkuperäisen löydön teki Twitter ja Reddit -käyttäjä colbyklaus, joka on laittanut paljon aikaa mysteerin tutkimiseen, mutta toistaiseksi mitään varmaa ei ole selvinnyt.

Alla olevan twiitin sisältämästä videosta voit kuulla radioviestin, joka kuulostaa kohinaan peittyvältä puheelta ja vääristyneeltä ääntelyltä. Jos haluat hypätä mukaan selvittämään mysteeriä, kannattaa käydä Redditissä katsomassa missä mennään.

Toistaiseksi on toki mahdollista sekin, että kyseessä on erikoinen pelibugi tai easter egg -salaisuus, joka ei viittaa mihinkään suurempaan. Jää nähtäväksi, paljastuuko pelistä suurempia salaisuuksia ja kuinka kauan niiden selvittäminen kestää.