UUSIMMAT

Pikapelaaja peittosi pahamaineisen vaikean Battletoadsin maailmanennätyksen

03.07.2017 21:15 Muropaketin toimitus

Pikapelaaja The Mexican Runner on tehnyt uuden maailmanennätyksen vaikeudestaan kuuluisssa Battletoadsissa. Edellisen maailmanennätyksen kirjaamisesta on melkein vuosi aikaa.

Pikapelaaminen on erittäin aktiivinen laji, jossa kirjataan uusia läpäisyaikoja joka päivä. Vuoden 1991 NES-klassikko Battletoads on kuitenkin peli, jonka ennätyksiä ei helposti rikota. Speedrun.comin mukaan pelin edellinen ennätys tehtiin 11 kuukautta sitten, ja sitä edeltävästä tuloksesta onkin aikaa jo kaksi vuotta.

Nyt pikapelaaja Tionicin edellinen ennätysaika on kuitenkin murskattu – peräti kahdella sekunnilla. The Mexican Runner, oikealta nimeltään Piotr Delgado Kusielczuk, on Kotakun mukaan tehnyt pelin läpäisyssä uuden maailmanennätyksen ajalla 12 minuuttia ja 45 sekuntia. Ennätykseen vaadittiin lähes virheetön läpipeluu, jonka näet alta.

The Mexican Runner ei ole ensimmäistä kertaa Muropaketin otsikoissa. Helmikuussa kerroimme pikapelaajan projektista, jossa hänen tavoitteenaan oli läpäistä jokainen NES:lle länsimaissa julkaistu peli. Kotakun mukaan pelaaja on sittemmin saanut päätöksen valtavan projektinsa, jossa hän läpäisi kaikkiaan 714 peliä.