Tältä näyttää Genital Jousting – Tietokonepeli, jonka sankari on kyrpä ihan sananmukaisesti

19.01.2018 12:00 | Muropaketin toimitus

Indiepeli Genital Jousting sai virallisen julkaisunsa Steamissa. Kehuttuun indiepeliin lisättiin myös tarinallinen moodi, jossa seikkailee penis nimeltä John.

Vuoden 2016 lopulla uutisoimme Early Accessiin saapuneesta bilepelistä, jossa kirjavat penikset ottivat yhteen erilaisissa minipeleissä. Aikaa on vierähtänyt reilu vuosi, mutta nyt Free Livesin kehittämä ja Devolver Digitalin julkaisema Genital Jousting on saanut viimein myös virallisen julkaisunsa.

Kuten Eurogamer kertoo, on värikäs ja hämmentävä pippelipeli saanut samalla myös uuden, tarinallisen pelimoodin. Tarinamoodin pääosassa on penis nimeltä John, joka yrittää löytää seuralaisen vanhan lukionsa luokkakokoukseen. Tarinallisen pelimoodin erittäin absurdin trailerin näet alta.

Genital Jousting on saatavilla PC:lle Steamista vaatimattomaan hintaan 6,99 euroa. Peli on saanut käyttäjiltä rutkasti kehuja, ja peräti 91% pelin arvioista on ”erittäin myönteisiä”.

Steamin julkaisupolitiikka herätti viime vuonna paljon keskustelua, sillä palvelusta sensuroitiin useita seksiä kuvanneita pelejä toisten saadessa jäädä, ja jopa yksi kokonaan ASCII-grafiikoilla tehty peli poistettiin pornografisena. Valven pelijakelupalvelulla ei kuitenkaan ole selkeää linjaa sensuuripäätösten suhteen, ja Genital Jousting on toistaiseksi jätetty rauhaan.