Pitääköhän paikkansa? Grand Theft Auto VI:n julkaisuaikataulu saattoi paljastua

04.05.2021 19:18 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto VI:n julkaisuaikataulu saattoi vuotaa julkisuuteen.

Grand Theft Auto 5 tuli saataville jo kahdeksan vuotta sitten, ja se on yhä eräs maailman suosituimmista peleistä. Uutta Grand Theft Autoa on odotettu jo pitkään, ja erinäisiä huhuja on kierrellyt pelin ympärillä vuosien ajan. Rockstar Games ei ole virallisesti julkistanut edes sitä, että Grand Theft Auto 6 on kehityksessä.

Eräs tunnettu viihdeteollisuuden sisäpiiriläinen on paljastanut, että Rockstar Games tähtää julkaisevansa Grand Theft Auto 6:n vuoden 2023 lopulla. Tietovuodon mukaan päivämäärä selvisi viimevuotisesta Rockstarin sisäisestä viestinnästä. Jos tietoon on luottamista, voi hyvinkin olla mahdollista, että julkaisuajankohtaa on päätetty siirtää tätä myöhemmäksi koronaviruksen aiheuttamien ongelmien vuoksi.

Rockstar Games on äskettäin julkaissut työnhakuilmoituksia esimerkiksi pelitestaajista, joten tämäkin saattaa viitata siihen, että Grand Theft Auto 6:n kehitys on edennyt jo testausvaiheeseen.

Asiasta ei ole tiedotettu mitään virallista, joten uudet tiedot kannattaa ottaa varauksella vastaan. Tietovuodosta kertoo Comicbook-sivusto. Grand Theft Auto 5 on tulossa tämän vuoden aikana saataville PlayStation 5:lle.