UUSIMMAT

PlayerUnknown’s Battlegrounds tulossa viimein myös PlayStation 4:lle, paljastaa vuoto

19.09.2018 15:00 | Muropaketin toimitus

Battle royale -räiskintä PlayerUnknown’s Battlegrounds ilmestyy tuoreen ikärajaluokituksen mukaan myös Sonyn konsolille.

PC:llä ja Xbox Onella elämänsä aloittanut, pitkään kehitysversiona myyty PlayerUnknown’s Battlegrounds ilmestyy tuoreen tiedon mukaan myös PlayStation 4:lle. Kuten Eurogamer kertoo, on tuore vuoto paljastunut ennenkin luotettavaksi osoittautuneelta Etelä-Korean ikärajatoimikunnalta.

Julkaisu ei varsinaisesti ole mikään yllätys, sillä PUBG Corp. -studion kehittäjät ovat aiemminkin todenneet, että he haluavat julkaista pelin kaikilla alustoilla. Ikärajaluokitus ei vielä paljasta milloin peli on tulossa PS4:lle, mutta sen julkistukseen on tuskin pitkää aikaa, jos pelin ikärajastakin on jo päätetty.

Eurogamer toteaa, että uudella alustalla maksullinen PUBG joutuu kuitenkin kilpailemaan paitsi Fortnite: Battle Royalea, myös äskettäin julkaisua H1Z1:ä vastaan, jotka molemmat ovat alustalla suosittuja, sekä täysin ilmaisia. Myös myöhemmin syksyllä ilmestyvien Call of Duty: Black Ops 4:n ja Battlefield V:n battle royale -moodit tulevat varmasti koventamaan kilpailua suositun genren sisällä.