UUSIMMAT

PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä ei ole jakoja – analyytikot valitsivat yllättävän valinnan vuoden 2021 parhaiten myyvimmäksi konsoliksi

06.01.2021 10:18 | Muropaketin toimitus

Kolme eri analyytikkoa on paljastanut omat ennusteensa vuoden 2021 parhaiten myyväksi konsoliksi, eikä se ole Microsoftin tai Sonyn uutukainen.

Muun muassa NPD Groupin, Kantan Gamesin ja Ampere Analysisin analyytikot ovat paljastaneet GamesIndustry.bizille uskovansa Nintendo Switchin nousevan vuoden 2021 parhaiten myydyimmäksi konsoliksi.

”Huolimatta PlayStation 5:n ja Xbox Series -konsoleiden julkaisusta, Nintendo Switch myy vuoden 2021 päätteeksi kaikkein eniten konsoleita”, NPD Groupin Mat Piscatella ennustaa.

Hänen mukaansa Nintendo nousee ykköseksi pelkästään omien peliensä ja mainosten voimin nykyisten Switch-mallien avulla, kun taas Kantan Gamesin Dr. Serkan Toto ja Ampere Analysisin Pier Harding-Rolls uskovat huhutun Switch Pro -mallin julkaistavan vuoden 2021 aikana ja edistävän myyntiä yhtiölle.

Nintendo Switch oli myös vuonna 2020 parhaiten myynyt konsoli jättäen PlayStation 4:n, Xbox Onen sekä valtavista saatavuusongelmista kärsineet uudet konsolit, PlayStation 5:n ja Xbox Series X/S:n, taakseen.