PlayStation 5:llä pelataan enemmän kuin PlayStation 4:llä jo ensimmäisinä kuukausina

14.05.2021 14:36 | Muropaketin toimitus

Sonyn mukaan PS5-konsolin ensimmäiset omistajat pelaavat ja ostavat enemmän pelejä kuin PS4:n ensimmäiset omistajat aikanaan.

PlayStation 5 -konsoleista on vieläkin pulaa, eikä tilanne tule helpottamaan vielä vähään aikaan. Konsolin ensimmäiset omistajat ovat kuitenkin jo osoittaneet, että PS5:n parissa viihtyy erittäin hyvin.

Sony on nimittäin VG24/7:n mukaan kertonut selvästä noususta pelaamisen määrässä. PS5:llä on pelattu 81 prosenttia enemmän kuin kuin PS4:llä vastaavana aikana juuri konsolin ilmestyttyä.

Lisäksi PS5-pelaajat ovat ostaneet pelejä PS4-pelaajia ahkerammin. PS5:lle on ostettu 11 prosenttia enemmän pelejä heti julkaisua seuranneina kuukausina kuin PS4:lle aikanaan.

LUE MYÖS: PS5:lle tuutataan vieläkin uusia trailereita, vaikka konsolia on vaikea saada – ”Sony vain trollaa kaikkia”

VG24/7 huomauttaa tosin, että moni asia on nyt eri tavalla kuin PS4:n ilmestyessä vuonna 2013. Tuolloin PS4:lle oli tarjolla vain kourallinen pelejä, kun taas nyt PS5:llä voi nauttia melkein koko PS4:n pelikirjastosta. Lisäksi pandemia on ylipäätään nostanut pelien parissa vietettävää aikaa.

Joka tapauksessa lukemat osoittavat, että pelaajat todellakin viihtyvät uuden Pleikkarin parissa. Tämä lupaa hyvää koko uudelle konsolisukupolvelle sekä PS5:n menestykselle konsolimarkkinoilla.

Muropaketin uusimmat