UUSIMMAT

PlayStation 5:lle julkaistiin uusi käyttöjärjestelmäpäivitys – korjaa ehkä yhden typerimmistä ongelmista

26.11.2020 12:18 | Muropaketin toimitus

PlayStation 5:lle on julkaistu jälleen uusi käyttöjärjestelmäpäivitys, joka korjaa lähinnä pienempiä puutteita.

Kyseessä on Sonyn tukisivuilla julkaistun listan mukaan lopulta varsin pieni päivitys, joka parantaa tuttuun tapaan käyttöliittymän vakautta. Se korjaa tosin muutamia ongelmia, jotka tuntuvat luettuna perin perustavanlaatuisilta puutteilta ja sellaisilta, joiden ei pitäisi olla edes olemassa.

Toinen korjatuista ongelmista on sellainen satunnaisuus, jossa levyltä asennetut pelit saatettiin toisinaan poistaa konsolilta ilman erillistä syytä. Jos olet siis ihmetellyt mystisesti kadonneita pelejä uudella konsolillasi, ongelma on nyt korjattu.

Myös toinen korjatuista vioista on varsin outo, sillä konsolin mukana tulevalla USB-kaapelilla ei ole aina voinut ladata ohjainta konsolin ollessa Rest Mode -tilassa, jos sen oli liittänyt konsolin edessä olevaan USB Type-A -porttiin. Ellei ohjain ole tuntunut latautuneen yön jälkeen kunnolla, ongelmaasi on saattanut tulla korjaus.

Konsolin aiempi järjestelmäpäivitys oli sisällöltään hyvin samankaltainen ja korjasi lähinnä pienempiä satunnaisia ongelmia parantaen samalla konsolin vakautta.

Muropaketin uusimmat