PlayStation 5:n ohjaimesta on alkanut paljastua ikäviä yllätyksiä – Oletko kohdannut tätä ongelmaa tattien kanssa?

10.02.2021 07:05 | Muropaketin toimitus

Sonyn PlayStation 5:n DualSense-ohjain on kehuttu maasta taivaisiin, mutta nyt yhä useampi raportti on alkanut viitata ohjaimessa olevan potentiaalisia rakenneongelmia.

Kotaku kirjoittaa useiden käyttäjien valittaneen sosiaalisessa mediassa omaa ohjainta vaivaavasta driftaamisesta, jossa toinen tateista rekisteröi liikettä, vaikka sitä ei painettaisikaan. Yksi käyttäjä julkaisi tapahtumasta videon Redditissä, jossa hahmo paneroi taivasta, vaikka ohjaimeen ei kosketakaan. Pahimmassa tapauksessa driftaaminen on alkanut kymmenen päivää ohjaimen hankinnan jälkeen.

Nintendo kärsi vastaavista ongelmista vuonna 2017, jolloin lukuisat driftausongelmat alkoivat ropista verkkoon. Yleistä ongelmaa ryhdyttiin kutsumaan ”Joy-Con driftiksi”, jonka Nintendo lopulta myönsi vuonna 2019 ja ryhtyi tarjoamaan ilmaisia korjauksia kaikille viallisen ohjaimen omistaneille.

PlayStation ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa. Tosin vaikka ongelmatapauksia on käyttäjien mukaan ilmennyt jo useita, ongelman laajuudesta ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

Dualsense Drift from r/PS5