PlayStation 5:n hintalappu tulee olemaan 400 euroa, tietää pelialan analyytikko

23.04.2019 18:01 | Muropaketin toimitus

Sonyn seuraavan sukupolven pelikonsolista on tippunut pieniä yksityiskohtia, mutta sen hinnasta on kerrottu ainoastaan se, että se tulee olemaan ominaisuuksinsa nähden sopivan hintainen.

PlayStation 5 on ominaisuuksiltaan vakuuttava: se tukee esimerkiksi 8K-kuvaa ja säteenseurantaa, ja siitä löytyy perinteisen kiintolevyn sijaan SSD-levy.

Ominaisuuksien perusteelta onkin arvailtu, että PS5 tulee olemaan edeltäjäänsä kalliimpi. Eräs pelialaa tarkkaileva analyytikko on eri mieltä – hänen mukaansa PlayStation 5:n saa itselleen 400 eurolla. Asiasta uutisoi Comicbook-sivusto.

Markkinatutkimusyritys Pelham Smithers Associates on ennustanut, mitä kaikkea teknologiaa Sonyn uusi pelikonsoli tulee tarkalleen sisältämään. Tämän perusteella markkina-analyytikko Pelham Smithers on todennut, että PlayStation 5:n myyntihinnaksi tulee 400 euroa.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka Sonyn pelikonsoleiden kehittäjä Mark Cerny on kertonut, että PS5:n hinta tulee olemaan ominaisuuksiensa valossa pelaajia miellyttävä.

Muropaketin uusimmat