PlayStation-pelejä tuodaan lisää PC:lle ”kun aika on oikea”

04.06.2021 11:35 | Muropaketin toimitus

PlayStation-pelejä on tarkoitus tuoda jatkossakin PC:lle, mutta Sony pitää huolen, että aika PC-versioille on ensin oikea.

PlayStation Studiosin vastaava Hermen Hulst kommentoi PlayStation Blogin haastattelussa yhtiön kasvanutta suunnitelmaa tavoittaa myös PC-pelaajat, mihin Sony on lupautunut jo aiemmin. Hulstin mukaan tilanne on kuitenkin vielä alkutekijöissä ja uusia sopivia ehdokkaita katsotaan aina tilanteen mukaan.

”Haluan tähdentää, että PlayStation säilyy edelleen parhaana alustana kokea meidän PlayStation Studiosin luomat pelit heti julkaisussa. Mutta arvostamme PC-pelaajia, ja tarkastelemme sopivia ajankohtia, milloin julkaista pelejä. Bend Studio julkaisi juuri Days Gonen PC:lle 18. toukokuuta, joten sen saapumisessa kesti noin kaksi vuotta PS4-version jälkeen”, Hulst sanoo.

Hulst jatkaa, että Sonyn tavoitteena on tavoittaa uusia pelaajia ja antaa heille mahdollisuus nauttia ”loistavista tarinoista, hahmoista ja maailmoista, joita luomme”. Hän kuitenkin vakuuttaa, ettei PC-versioiden julkaisuja tehdä konsolipelien kustannuksella.