Uusimmat

PS Storessa on nyt 50 %:n tarjouksessa neljän tähden laatupeli, jonka kuitenkin missasit viime vuonna

06.05.2021 13:31 Muropaketin toimitus

Ubisoftin massiivisen toimintaseikkailun saa puoleen hintaan vielä vajaan viikon verran.

Immortals Fenyx Rising oli viime vuoden positiivisia yllättäjiä, mutta uutena IP:nä se jäi tunnettujen pelisarjojen varjoon. Nyt pelin saa kuitenkin PlayStation-konsoleille puoleen hintaan PS Storen viikkotarjouksessa.

Immortalsin perusversio kustantaa siis 34,97 euroa, kolme laajennusta sisältävä Season Pass 25,96 euroa, ja kaiken sisällön tarjoava Gold Edition puolestaan 64,96 euroa. Tarjoushinnat ovat voimassa PlayStation Storessa 13. toukokuuta asti, ja samalla ostoksella saa pelin sekä PS4:lle että PS5:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu | Immortals Fenyx Rising haastaa, naurattaa ja viihdyttää – Ubisoftin peli on vuoden raikkaimpia toimintaseikkailuja

Muropaketin arvostelussa kreikkalaisesta mytologiasta ammentava toimintaseikkailu sai lähes pelkkiä kehuja osakseen, ja erityisesti vaikutuksen tekivät pelin taistelujärjestelmä, huumori ja visuaalinen ulkoasu, joka pääsee oikeuksiinsa PS5:llä. Alta voit lukea pelin taustoihin sukeltavan haastattelumme ja katsoa pelin trailerin.

LUE MYÖS: Immortals Fenyx Rising tarjoaa mytologiaa, hirviöitä ja huumoria – Kattavassa esittelyssä Ubisoftin uusi open world -seikkailupeli