PlayStation Storen viikon uutuudet: kaksi ylistettyä indiepeliä ja romurallia vuosien takaa

26.11.2019 10:50 | Muropaketin toimitus

Uskomattoman kaunis seikkailupeli Gris on yksi viikon suurimmista julkaisuista PlayStationin pelikaupassa.

PlayStation Blog on tuttuun tapaan listannut viikon uudet pelijulkaisut PlayStation Storessa. Valitsimme joukosta kolme huomattavinta julkaisua.

GRIS (26.11.)

Viime vuoden lopulla PC:lle ja Nintendo Switchille ilmestynyt seikkailupeli Gris saapuu viimein myös PlayStation 4:lle. Kuten kriitikkomme aiemmin totesi, on kyseessä yksi pelihistorian kauneimmista peleistä, joten sitä ei missään nimessä kannata jättää kokematta.

Alta näet pelin tuoreen trailerin.

Gas Guzzlers Extreme (26.11.)

Tänään tarjoillaan Grisin ohella myös ehtaa romurallia, jossa räiskintään muita pelaajia ohjuksilla. Muutaman vuoden takainen Gas Guzzlers Extreme kääntyy nimittäin nyt myös Pleikkarille, kaikkien aiempien laajennusten tukemana.

Pelin trailerin näet alta.

Where the Water Tastes Like Wine (29.11.)

Perjantaina vuorossa on toinen ylistetty indiejulkaisu, kun lama-ajan Yhdysvaltoihin sijoittuva tarinapeli kääntyy viimein myös PlayStation 4:lle. Upean piirrostyylisessä Where the Water Tastes Like Winessa kierretään syrjäseutuja vaihtamassa tarinoita muukalaisten kesken.

Pelin trailerin näet alta.

Kuten viime viikolla kerroimme, on PlayStation Storessa käynnissä parhaillaan myös Black Fridayn alennusmyynti. Kymmenen valintaamme pelikaupan tarjouspeleistä näet täältä.

Muropaketin uusimmat