UUSIMMAT

PlayStation Storen viikon uutuudet: kiehtovia seikkailupelejä scifin ja surrealismin ystäville

21.01.2020 12:45 | Muropaketin toimitus

PlayStation Storeen saapuu tällä viikolla muun muassa VR-tuella varustettu Eclipse: Edge of Light.

PlayStation Blog on jälleen listannut alkaneen viikon uudet pelijulkaisut PlayStationin digitaalisella kauppapaikalla. Poimimme joukosta kolme kiinnostavaa seikkailupeliä, jotka näyttävät tutustumisen arvoisilta.

Lumini (21.1.)

Jo tänään PS4:lle on ilmestynyt omaperäinen seikkailupeli Lumini, jossa ei ohjasteta vain yhtä pelihahmoa, vaan kokonaista parvea. Tunnelmallisessa pelissä ratkaistaan pulmia ja yritetään palauttaa Lumini-olentojen laji takaisin kukoistukseensa.

Alta näet pelin trailerin. Lumini on saatavilla myös muille alustoille.

Eclipse: Edge of Light (22.1.)

Huomenna keskiviikkona taas näkee päivänvalon uusi ensimmäisen persoonan scifi-seikkailu, joka tukee myös PlayStation VR:ää. Eclipse: Edge of Light päästää pelaajan seikkailemaan jetpackinsa tukemana vieraalle, tietoiselle planeetalle ja selvittämään sen ikiaikaisia mysteerejä.

Alta näet pelin trailerin. Eclipse: Edge of Light on saatavilla myös muille alustoille.

Mosaic 1% Edition (23.1.)

Edelliset pelit veivät pelaajat tutkimaan vieraita maailmoita, mutta Mosaic tarjoilee jotain aivan muuta. Loppuvuodesta PC:lle ilmestynyt peli on surrealistinen ja tummanpuhuva seikkailu, jossa todellisuuden rajat näyttävät toden teolla murtuvan. Peli saapuu PS4:lle laajennuksen ja soundtrackin sisältävänä 1%-versiona.

Alta näet pelin trailerin. Mosaic on saatavilla myös muille alustoille.