Uusimmat

PlayStation Storen viikon uutuudet: lätkää, räiskintää ja hurmeista mättöä

10.09.2019 19:00 Muropaketin toimitus

Toimintaroolipeli GreedFall ja open world -räiskintä Borderlands 3 ovat viikon suurimpia uutuuksia PlayStation 4:llä.

PlayStation Blog on jälleen listannut viikon suurimmat PS4-julkaisut. Mukana onkin tällä viikolla koko joukko syksyn suurimpia pelejä, joista osa on ehtinyt ilmestymään jo tänään tiistaina.

GreedFall (10.9.)

Spiders-pelistudion uutukainen on toimintaroolipeli, jossa pelaaja lähtee valloittajien joukossa seikkailemaan uuteen fantasiamaailmaan. Luvassa on hiiviskelyä, diplomatiaa, suuria hirviöitä ja koko maailman kohtaloon vaikuttavia päätöksiä.

GreedFallin trailerin näet alta. Peli on saatavilla myös PC:lle ja Xbox Onelle.

eFootball PES 2020 (10.9.)

Konamin jalkapallosarja PES saapuu jälleen vuotuisen julkaisun myötä, tosin nyt uudella nimellä varustettuna. PES:n uusi tuleminen panostaa entistä voimakkaammin esportsiin ja verkkopelaamiseen, ja mukana onkin täysin uusia pelimuotoja.

Alta näet eFootball PES 2020:n traileri. Peli on saatavilla myös PC:lle ja Xbox Onelle.

Blasphemous (10.9.)

The Game Kitchenin kehittämä Blasphemous tarjoilee poikkeuksellisen karua, metroidvania-toimintaa retrotyylisillä grafiikoilla toteutettuna. Luvassa on hack-and-slash -mäiskettä, laajoja tasoja, valtavia bosseja ja runsaasti verenvuodatusta.

Alta näet Blasphemousin trailerin. Peli on saatavilla myös PC:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.

NHL 20 (13.9.)

NHL-sarja ei paljon esittelyjä kaipaa, ja tänäkin vuonna on luvassa tuhti paketti jääkiekkoa virallisten NHL-lisenssien voimien. Tarjolla on myös uusia pelimuotoja, kuten Hockey Ultimateen lisätty Squad Battles.

NHL 20:n trailerin näet alta. Peli ilmestyy myös Xbox Onelle.

Borderlands 3 (13.9.)

Sopivasti viikonlopuksi ilmestyy NHL:n ohella myös Gearboxin räiskintäpeli Borderlands 3, jota on odotettu kuin kuuta nousevaa. Luvassa on sarjan laajin pelikokemus, joka toimii tietysti myös yhteistyömoninpelinä.

Borderlands 3:n trailerin näet alta. Peli ilmestyy myös PC:lle ja Xbox Onelle.

PlayStation 4 -pelaajilla on viikonloppuna myös mahdollisuus testata ennakkoon Call of Duty: Modern Warfarea. Beta-testin tarkemmat tiedot näet aiemmasta uutisestamme.

Muropaketin uusimmat