PlayStation Storen viikon uutuudet: maailmanloppua, roolipeliä ja linja-autoja

17.09.2019 13:00 Muropaketin toimitus

PlayStation 4:lle julkaistaan tällä viikolla muun muassa pop-albumi videopelin muodossa, sekä Ni no Kuni -sarjan remasteroitu roolipeli.

PlayStation Blog on jälleen listannut viikon peliuutuuksia PlayStation Storessa. Alta näet, millaista uutta pelattavaa tällä viikolla saapuu markkinoille.

Bus Simulator (17.9.)

Jos olet aina halunnut kokeilla siipiäsi virtuaalisen linja-auton kuljettajana, nyt siihen on mahdollisuus myös konsoleilla. Suosittu Bus Simulator -sarja saapuu nimittäin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle uutena versiona, jossa körötellään linjurikuskina 12 asuinalueella ja kamppaillaan muun muassa säätä ja lipunmaksua vältteleviä matkustajia vastaan.

Alta näet Bus Simulatorin trailerin.

Overland (19.9.)

Finjin suunnittelema Overland vie pelaajan matkalle Yhdysvaltain halki yhteiskunnan sortumisen jälkeen. Luvassa on visuaalisesti tyylikkään minimalistinen eloonjäämiskamppailu, jossa pelastetaan selviytyjiä, kerätään resursseja ja kamppaillaan mutantteja vastaan.

Alta näet Overlandin trailerin. Peli ilmestyy myös muille alustoille.

Sayonara Wild Hearts (19.9.)

Simogo-studion kehittämä Sayonara Wild Hearts on jotain aivan muuta kuin perinteinen arcade-kokemus. Luvassa on unenomaista toimintaa erikseen tätä peliä varten sävelletyllä musiikilla, ja kehittäjät kuvailevatkin sen olevan ”pop-albumi-videopeli”.

Sayonara Wild Hearts ilmestyy myös muille alustoille. Alta näet pelin trailerin.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (20.9.)

Pitkäikäisen Ni no Kuni -roolipelisarjan kahdeksan vuoden takainen klassikko kääntyy PlayStation 4:lle sekä muille alustoille entistä ehompana. Wrath of the White Witch oli yksi PS3:n menestyneimmistä peleistä, ja se keräsi kehuja niin tarinasta ja pelattavuudesta kuin visuaalisesta suunnittelustakin.

Alta näet Ni no Kunin remasteroidun version trailerin.