UUSIMMAT

PlayStation Storen viikon uutuudet: motocrossia ja kuukauden suurimmat hittipelit

28.08.2019 12:30 | Muropaketin toimitus

PlayStation Storen viikon uusia julkaisuja ovat esimerkiski Remedyn odotettu Control ja MXGP 2019.

PlayStation Blog on listannut alkaneen viikon uudet pelijulkaisut PlayStationin digitaalisella kauppapaikalla. Neljän uutukaisen joukkoon mahtuvat myös kaksi elokuun suurinta julkaisua.

Control (27.8.)

Kotimaisen Remedy Entertainmentin odotettu toimintaseikkailu Control ehti markkinoille jo eilen, ja peli onkin niittänyt kehuvia arvosteluja ympäri maailmaa. Myös Muropaketin kriitikolla oli yksinomaan hyvää sanottavaa Max Payne ja Alan Wake -tekijöiden uutukaisesta. Peli on saatavilla myös PC:lle ja Xbox Onelle.

Knights and Bikes (27.8.)

Controlin ohella eilen ilmestyi myös indiestudio Foam Swordin esikoispeli Knights and Bikes. 1-2 pelaajalle suunnattu, käsinpiirretty seikkailupeli vie pelaajat 1980-luvun Isoon-Britanniaan mielikuvitukselliselle seikkailulle, jossa ratsuina toimivat polkupyörät ja aseina esimerkiksi frisbeet ja vesi-ilmapallot. Peli on saatavilla myös PC:lle.

MXGP 2019

Myös motocrossin kansainvälisen kilpasarjan virallinen lisenssipeli on jo ehtinyt markkinoille. Todellisten tallien ja kilpailujen ohella peli tarjoaa myös esimerkiksi rataeditorin ja Ranskaan sijoittuvan playground-pelialueen. MXGP 2019 on saatavilla myös PC:lle ja Xbox Onelle.

Man of Medan (30.8.)

Until Dawn -kauhupelistä tunnetun Supermassive Gamesin uusi peliantologia The Dark Pictures Anthology pyörähtää viimein käyntiin Man of Medanin myötä. Polveileva kauhukertomus vie pelaajat Tyynelle valtamerelle ja aavelaivan kyytiin. Peli ilmestyy myös PC:lle ja Xbox Onelle.

Muropaketin uusimmat