Uusimmat

PlayStation Storen viikon uutuudet: rallia, koripalloa ja hirviöjahtia luvassa

03.09.2019 19:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla PlayStation 4 -pelaajille ilmestyvät muun muassa WRC 8 -ajopeli sekä Monster Hunter: Worldin odotettu laajennus.

PlayStation Blog on jälleen listannut alkaneen viikon uudet pelijulkaisut PlayStationin digitaalisella kauppapaikalla. Uutukaisten joukosta löytyy muun muassa tuhdisti roolipelattavaa.

WRC 8 FIA World Rally Championship (3.9.)

World Rally Championshipin virallinen lisenssipeli palaa jälleen, ja tällä kertaa entistä laajempana rallikokemuksena. Luvassa on peräti 100 rataa, uusittu off-road -fysiikanmallinnus, sekä dyynaminen säätila.

Alta näet pelin trailerin. WRC 8 on saatavilla myös muille alustoille.

Final Fantasy VIII Remastered (3.9.)

Square Enixin 20-vuotias roolipeliklassikko palaa entistä ehompana ja tuoreilla ominaisuuksilla varustettuna. Uusien asetusten ansiosta pelaajat voivat esimerkiksi helpottaa taistelua tai pelata peliä reippaamalla tahdilla.

Alta näet pelin trailerin. Final Fantasy VIII Remastered ilmestyy myös muille alustoille.

Torchlight II (3.9.)

Positiivisia arvioita kerännyt Torchlight-roolipelin jatko-osa ilmestyy viimeinkin myös nykyisen sukupolven konsoleille. Luvassa on tarinallista toimintaroolipeliä ja luolastojen koluamista yksin tai yhteistyössä muiden pelaajien kanssa.

Alta näet pelin trailerin. Torchlight II ilmestyy myös muille alustoille.

NBA 2K20 (6.9.)

Koripallopelien kuningas NBA palaa jälleen uuden pelin myötä. Perusmoodien ohella mukana on muun muassa entistä tuhdimpi MyCareer-pelimuoto, jonka ääninä kuullaan muun muassa Idris Elbaa ja Rosario Dawsonia. Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa mukana ovat myös kaikki joukkueet WNBA-sarjasta.

Alta näet NBA 2K20:n traileri. Peli ilmestyy myös muille alustoille.

Monster Hunter World: Iceborn (6.9.)

Monster Hunter: Worldin uusi Iceborn-laajennus on niin massiivinen, että sen voi nostaa täysmittaisten pelien rinnalle. Tarina jatkuu Capcomin hittipelin lopusta ja avaa pelimaailmaan kokonaan uuden, lumen ja jään peittämän mantereen.

Monster Hunter World: Iceborn ilmestyy myös Xbox Onelle. PC-versiota saadaan odottaa ensi vuoden puolelle.