UUSIMMAT

PlayStation VR 2 julkistettiin, mutta kaksi isoa kysymystä on vailla vastausta

07.01.2022 16:12 | Muropaketin toimitus

Sony ei ole vielä paljastanut kahta suurinta kysymystä tulevasta VR-laitteestaan.

Eilen raportoimme, että Sony on julkistanut PlayStation VR 2 -virtuaalitodellisuuslaitteiston. Kiehtovasta laitteesta kerrottiin paljon, mutta kuten VG24/7 uutisoi, pelaajien kielen päällä on kaksi kysymystä, joihin Sonyn PR-tiimi ei ole tarjonnut vastausta.

LUE MYÖS: Uuden sukupolven PlayStation VR -laite julkistettu – tämä kaikki siitä tiedetään

Heti kättelyssä kaksi olennaista kysymystä ovat, milloin PS VR2 ilmestyy, ja tukeeko se aiempia PlayStation VR -pelejä. Julkaisun on huhuttu osuvan joulusesonkiin 2022, mutta tätä ei ole vahvistettu.

Julkaisupäivän panttaamisessa ei ole mitään erikoista, mutta huolestuttavampaa on, ettei PS VR -yhteensopivuudesta ole vielä sanottu sanaakaan. PlayStation VR:lle on julkaistu maailmanlaajuisesti satoja pelejä, ja monet VR-pelaajat varmasti tahtoisivat tietää, voiko uudella alustalla pelata vanhempiakin julkaisua. Valitettavasti tätäkin tietoa saadaan odotella.

PS VR2:n ohella Sony julkisti samalla kertaa tulevan Horizon Call of the Mountain -VR-pelin, joka sijoittuu tietysti hittipeli Horizon Zero Dawnin maailmaan. Uutukaisen voisi olettaa ilmestyvän PS VR2:n julkaisupelinä.

LUE MYÖS:  Horizon Forbidden West ei ole vielä edes ilmestynyt, mutta jo nyt julkistettiin pelisarjan seuraava peli