Pleikkarilla menestynyt hack and slash -verkkopeli Let It Die rymistelee syksyllä PC:lle

14.08.2018 17:20 | Muropaketin toimitus

Roguelike ja hack and slash -tyylejä yhdistelevä verkkopeli Let It Die julkaistaan Steamissa syksyllä.

Grasshopper Manufacturen kehittämä Let It Die saapuu pian myös PC:lle, kertoo Eurogamer. Ilmaispelattava peli julkaistiin alunperin joulukuussa 2016, ja parissa kuukaudessa se sai kokoon yli kaksi miljoonaa latausta PS4:llä.

Let It Die on koukuttava yhdistelmä raakaa hack and slash -toimintaa ja roguelike-tyylistä peliä, jossa kuolema tarkoittaa aina palaamista alkuun. Lähitulevaisuuden dystopiseen Tokioon sijoittuvassa pelissä pelaajan tehtävänä on taistella tiensä monikerroksisen saaren huipulle, jossa kerrotaan piilevän aarre.

Toimittajamme testasi Let It Dieta viime vuonna PS4:n ilmaispelien lomassa, ja totesi lyhyestä testistä näin:

”Roguelike-elementtejä sisältävä peli on ensimetreillä hyvin sekava. Tutorial-vaihe ei tunnu loppuvan sitten millään, pelielementeissä riittää opiskeltavaa ja pelaajalta pistetään kertaalleen henkikin pois ihan vaan jotta pelisysteemi tulee tutuksi. Hankala lähtöasetelman alla tuntuu kuitenkin olevan tarpeeksi syvyyttä ja pelin lupaama ”extreme-toiminta” on sen verran viihdyttävää, että pelin pariin tulee kuitenkin palanneeksi.”

Let It Dien kerrottu ilmestyvän Steamiin syksyn aikana, mutta tarkempaa julkaisupäivää ei ole paljastettu. Alta näet pelin alkuperäisen julkaisutrailerin.

Muropaketin uusimmat