Uusimmat

Pleikkaripelien juhlat peruttu: PlayStation Experience -pelitapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna

01.10.2018 19:04 Muropaketin toimitus

PlayStation Experience -tapahtumaa ei järjestetä vuonna 2018. Sonylla ei edustajansa mukaan olisi tarpeeksi näytettävää pelaajille.

Sonylta on tänä vuonna nähty vakuuttavia yksinoikeuspelejä God of Warin ja Marvel’s Spider-Manin muodossa, sekä runsaasti uusia julkistuksia, trailereita ja demoesittelejä muun muassa E3- ja Gamescom-messuilla. Liekö siis ihme, että PlayStationilla on vuoden 2018 osalta jo takki tyhjänä.

Eurogamer kertookin, että suosittua PlayStation Experience -pelitapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä lainkaan. Neljänä edellisenä vuotena Yhdysvalloissa järjestetyssä tapahtumassa on esitelty uusia PlayStation-pelejä, mutta SIE-johtaja Shawn Layden on nyt vahvistanut, että tapahtuma jää vuoden 2018 osalta väliin.

Laydenin mukaan syynä on yksinkertaisesti se, ettei yhtiöllä ole tarpeeksi uutta näytettävää.

”Menemme kohti vuotta 2019 ja pelejä kuten Dreams ja Days Gone”, Layden kertoo. ”Mutta meillä ei ole tarpeeksi sellaista, mikä saisi ihmiset kokoontumaan jonnekin päin Pohjois-Amerikkaa.”

Koska PlayStation Experienceä ei järjestetä, vaikuttaa todennäköiseltä, ettei Sonylla olla säästelty suuria pelijulkistuksia enää loppuvuodelle.

Dreams ja Days Gone ovat myös ainoat PS4:n yksinoikeuspelit, joiden on vahvistettu ilmestyvän ensi vuonna. Muita odotettuja Sonyn pelejä ovat esimerkiksi Death Stranding, Ghost of Tsushima ja The Last of Us Part II, mutta niistä yhdelläkään ei vielä ole virallista julkaisupäivää.

Muropaketin uusimmat